Tid: 15:49:53 · Datum: 2011-08-22
Som ni vet så har jag fått virus på min dator, och det är fortfarande inte fixat. Men den håller jag på att få hjälp med. Förhoppningsvis kommer jag få tillbaka den någon gång i veckan.

Hur som helst så är det min "skoldator" (som jag fått från skolan), men jag har en personlig dator också som krashade i vintras. Jag vet inte riktigt hur jag lyckas förstöra två datorer inom några månader. Min personliga dator är i alla fall fixad nu och det är tänkt att jag ska få tillbaka den i morgon. Det är nästan helt säkert.

Troligen kommer bloggen kunna börja uppdateras som vanligt igen i morgon. Eftersom jag har runt tio dagars nyheter att ta igen så kommer allt missat att dyka upp under veckan.

Skolan har precis satt igång för mig igen och jag går nu 2:an på gymnasiet och måste självklart prioritera mina betyg över en del annat. Men nu i början är det mest introduktioner för nya ämnen och i princip inga hemuppgifter så jag ska nog hinna ta igen allt ganska fort. Om inte så tar jag tag i det nu i helgen.

Riktigt ledsen för att bloggen fått ligga nere ett tag nu, men snart är det back to business!

/Jossan
Tid: 19:34:33 · Datum: 2011-08-22
Roligt att du förmidligen kommer kunna fortsätta med uppdateringen nu! Har saknat det.
Tid: 22:21:19 · Datum: 2011-08-22
Roligt! Har saknat dina updateringar.
Tid: 20:09:26 · Datum: 2011-08-23
we (bookfrenzy) · http://bookfrenzy.blogg.se/
Håller med Elin och Jenny! ;D
Spara information?

Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar